hidden hit counter Andre Van Duin En Danny Vera Skip to main content

Andre Van Duin En Danny Vera

Januari 2020 overleed hij. Bekijk het complete optreden hierboven.


Viewers Moved And Full Of Praise After Tv Performance Andre Van Duin And Danny Vera Entertainment Netherlands News Live

Danny Vera en André van Duin slaan de handen ineen en nemen samen een single op.

Andre van duin en danny vera. Heel gek want ik schrijf normaal niet in het Nederlands lacht Danny Vera. André van Duin maakt met Danny Vera liedje over overleden man Please Subscribe. On social media it rained favorable reactions in which people also confessed to having shed a tear.

Min of meer parallel daaraan bedacht Danny Ve. Tijdens de uitzending van Matthijs gaat door hebben Danny Vera 43 en André van Duin 74 gisteravond samen een nieuw nummer laten horen. André van Duin en Danny Vera hebben gisteren voor de nodige ontroering gezorgd in Matthijs gaat door.

André van Duin werkt al sinds het voorjaar van 2020 aan een album met covers van nummers van Charles Aznavour en denkt dat Danny Vera geschikt zou. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs Gaat Door op zaterdag 21 februari. André van Duin 73 nam vorig jaar januari afscheid van zijn echtgenoot.

De twee brachten het onlangs samen. Hij besloot André van Duin te vragen dit ontroerende nummer te zingen. Begin 2020 verloor André van Duin zijn man Martin aan kanker waarna hij zelf ook te maken kreeg met de ziekte.

Het is een emotioneel en persoonlijk verhaal over liefde gemis en afscheid. Als eerbetoon aan zijn grote liefde heeft de komiek samen met Danny Vera 43 het nummer Voor Altijd gemaakt. Tears run down my cheeks.

Zaterdagavond werd hij voor het eerst uitgevoerd bij Matthijs gaat door. Een ding dat me spijt. Danny Vera en André van Duin voeren samen hun nieuwe lied Voor Altijd uit.

De blueszanger noemt het een verassende combinatie maar benadrukt dat André van Duin dit nummer. De Nederlandse zanger Danny Vera schreef Voor Altijd speciaal voor André van Duin vertelt hij in de uitzending van Matthijs gaat door. Het optreden van André van Duin en Danny Vera wist maar liefst 15 miljoen Nederlanders te ontroeren gisteravond bij Matthijs Gaat Door.

Je kunt hier ook de hele Matthijs Gaat Door van 21 februari terugkijken. Dat ontroerde de kijker. Een bijzondere samenwerking tussen twee generaties.

André van Duin draagt emotioneel lied op aan overleden partner Kort ziekbed De cabaretier droeg Danny Veras lied Voor Altijd op aan zijn overleden partner Martin Elferink. Tekst gaat verder onder de video. Zanger Danny Vera luisterde toevallig mee en nam contact op met Stenders dat hij ook zijn steentje wilde bijdragen.

It did not take long for the number of Van Duin and Vera to reach the viewers homes. In de uitzending van Matthijs Gaat Door zing hij Voor Altijd dat hij samen met Danny Vera maakte. Ad Tickets On Sale Today Secure Your Seats Now International Tickets 2021.

De aandacht voor de inzamelingsactie in de show van Rob had direct effect. Na de uitzending was er al een bedrag van 10000 euro opgehaald. Zodoende ontstond het eenmalige benefietconcert Vera voor.

En het eindigt in het hartverscheurende. Laatst zong André van Duin een prachtige ode aan zijn overleden partner Martin en hun leven samen. De muzikant en songwriter kreeg ineens inspiratie om het nummer op papier te zetten.

Ik was een nummer aan het schrijven en dacht de hele tijd aan André van Duin. Deep bow to André van Duin and Danny Vera a viewer wrote on Twitter. Danny Vera en André van Duin maken liedje voor overleden Martin - Ditjes Datjes Tijdens de uitzending van Matt.

Heel gek want ik schrijf normaal niet in het Nederlands lacht Danny Vera. Kijkers aangeslagen door liedje Danny Vera en André van Duin. Danny Vera schreef Voor altijd speciaal voor André van Duin vertelt hij in de aflevering van Matthijs gaat doorHij beschrijft hoe hij ineens inspiratie had en binnen een half uurtje de tekst voor Voor altijd op papier had.

Het optreden van André van Duin en Danny Vera wist maar liefst 15 miljoen Nederlanders te ontroeren gisteravond bij Matthijs Gaat Door. Ad Riesige Auswahl an CDs Vinyl und MP3s. Danny Vera en André van Duin slaan de handen ineen en nemen samen een single op.

André en Danny hebben de muzikale handen ineen geslagen voor de nieuwe single. André van Duin maakt met Danny Vera liedje over overleden man Please Subscribe. De tekst gaat verder onder de videos.

In zijn hoofd hoorde hij tijdens het schrijven steeds de warme stem van André. De blueszanger noemt het Nieuws. Een bijzondere samenwerking tussen twee generaties.

André van Duin en Danny Vera hebben samen een lied geschreven. Ik was een nummer aan het schrijven en dacht de hele tijd aan André van Duin. Danny Vera verslaat ACDC Nena Vlas.

Martin Elferink overleed op 55-jarige leeftijd aan de gevolgen van botkanker.


Kijkcijfers Zaterdag Matthijs Gaat Door Wint Met Emotioneel Lied Van Andre Van Duin En Danny Vera


A Lot Of Praise For For Always By Andre Van Duin And Danny Vera Netherlands News Live


Andre Van Duin Found Comfort In Music After The Death Of His Husband Andre Rieu Teller Report


Andre Van Duin En Danny Vera Treden Op In Matthijs Gaat Door Ditjes Datjes


Andre Van Duin En Danny Vera Een Gouden Duo Komiek Wil Heel Album Samen Opnemen Story


Andre Van Duin Maakt Met Danny Vera Liedje Over Overleden Man Rtl Boulevard


Andre Van Duin Comes With A Song About His Martin Culture Netherlands News Live


Andre Van Duin And Danny Vera Come Up With A Song About Martin Culture Newsy Today


Andre Van Duin En Danny Vera Komen Met Single Show Gelderlander Nl


Van Duin En Vera Gaan Meer Samenwerken Het Is Heel Goed Bevallen Omroep Zeeland


Single Andre Van Duin Voor Altijd Ltd Fiftiesstore Com


Andre Van Duin Denkt Niet Aan Overleden Echtgenoot Als Hij Voor Altijd Zingt Nu Het Laatste Nieuws Het Eerst Op Nu Nl


Andre Van Duin En Danny Vera Komen Met Single Weekblad Party


Andre Van Duin Maakt Liedje Over Overleden Man Martin Linda Nl


Andre Van Duin En Danny Vera Emotioneren Met Tranentrekkend Optreden Show Gelderlander Nl


Andre Van Duin En Danny Vera Brengen Ode Aan Liefde Met Single Voor Altijd


Andre Van Duin En Danny Vera Over Voor Altijd Superguide


Andre Van Duin En Danny Vera Maken Liedje


Single Andre Van Duin Voor Altijd Ltd Fiftiesstore Com

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar